Go to Top

Уеб дизайн

Можем да изградим за Вас статични и динамични Уеб сайтове с уникален дизайн.

Всеки бизнес днес има свое лице пред публичността.

Не бъдете безлични сред конкуренцията и клиентите си.

Уеб дизайн за Вашия сайт – това е красива витрина, електронен офис за вашата компания, място където да Ви намерят Вашите бъдещи клиенти. Уеб дизайнът, който ще изработим за Вас, има за цел да постигне спокойна, комфортна атмосфера за посетителя като същевременно не отвлича вниманието му от предлаганите стоки и услуги.

При разработката на Уеб дизайн се следват редица изисквания:

Уникалност

Уеб дизайнът трябва да създава особено настроение, което следва да се асоциира именно с Вашия сайт и с никой друг!

Дизайнерите ни ще изработят за Вашия сайт уникален уеб дизайн, съобразен с фирмения Ви стил.

Чистота на дизайна

Ние считаме, че уеб дизайнът не е състезание, на което уеб дизайн студията да доказват своите умения. Уеб дизайнът преди всичко е инструмент, който да накара посетителите на уеб сайта и Вашите бъдещи клиенти да ползват Вашите услуги/продукти.

Функционалност

Всеки елемент на уеб дизайна трябва да бъде добре обмислен, за да изпълнява ефективно своята функция. Средствата за навигация трябва да помагат на посетителя и да не допускат той да се “изгуби” в сайта. Ако той се заблуди, съвсем скоро ще напусне сайта … Затова, освен външната привлекателност, удобството на ползване е от изключителна важност за доброто функциониране на един уеб сайт.

Интерфейсът на уеб сайта трябва да е разбираем и да спомага за подчертаване на важните рубрики в сайта, за представяне на цялото съдържание.

Приятелски вид

Уеб дизайнът е необходим на всеки съвременен сайт, за да събуди интереса на потребителите, които се намират пред него, да ги задържи и провокира към покупка или поръчка на стока или услуга. Това го обвързва с идеята да е приятен за окото и да предизвиква силен начален и траен във времето интерес.

*Всякакъв друг вид уеб услуги се извършват по предварителна уговорка с клиента.

 

Свържете се с нас Портфолио Други услуги