Go to Top

За нас

НЕТТРИО – ИНТЕРНЕТ СТУДИО ЗА УЕБ ДИЗАЙН И ПРОГРАМИРАНЕ

Неттрио е уеб компания, базирана в гр. Пловдив. Екипът ни се състои от високо квалифицирани специалисти, чиито основен принцип е бързото и качествено обслужване на клиентите.

Нашата мисия е да изграждаме дългосрочни бизнес отношения с нашите клиенти и партньори чрез поддържане на висок стандарт на предлаганите от нас услуги.

Ние имаме възможност да отговорим на Вашите индивидуални изисквания към функционалността на Вашия проект ( уеб сайт ) благодарение на опита ни в различни насоки при програмиране на уеб приложения.

Независимо от това дали Вие желаете първоначално присъствие в интернет или по-мащабен интернет сайт, дали имате малък магазин, агенция за недвижими имоти или по-голям обект, ние ще направим за Вас уеб сайт, съобразен с Вашите желания и бюджет. Разумните цени, предлагани от нас правят тези услуги приемливи за фирми от всякакво естество.

Значението на Интернет по отношение намирането на нови клиенти за Вашия бизнес е решаващо и това ще бъде осъзнавано все повече от тези, които все още нямат присъствие в Мрежата.

Ние проектираме стилни и печеливши уеб сайтове, оптимизиращи Вашия бизнес.

Доверете се на нашия екип!

Ние ще Ви помогнем да Ви забележат!

Ние ще повишим Вашите продажби!