Go to Top

Референции и препоръки от нашите клиенти

Работил съм с Nettrio на тема оптимизация за търсачки и изграждане на уебсайтове по няколко проекта, както и съм ги препоръчвал на приятели и клиенти. Те са резултатно ориентирани и наистина се раздават за да донесат максимална полза за клиентите си. Честността им и смелостта, която проявяват в трудни ситуации гарантира добра комуникация и бързо преодоляване дори и на най-неочакваното препятствие. Проверил съм ги през годините и отново бих заложил на тях ако искам да постигна повече продажби на оптималната цена.

Ангел Тодоров , Писател и консултант по социална комуникация

Успеха на нашия онлайн магазин MonAmi.bg дължим до голяма степен на Неттрио. Фирмата се зае с трудната задача да избута сайта ни на челни позиции в интернет търсачките и въпреки огромната конкуренция, заедно постигнахме прекрасни резултати. Убедихме се, че Неттрио разполага с най-добрите SEO специалисти, на които бихме се доверили отново, без да се замислим. Екипът поддържа сайта ни и в момента, за което сърдечно благодарим!

Бойко Димитров , МОНАМИ БГ ЕООД

Уеб Дизайн Студио Неттрио реализира нашия онлайн магазин. Доволни сме от качествената и бърза работа по сайта, доверихме се напълно на екипа относно визуалното оформление на нашия онлайн магазин и не съжаляваме. Сега той е с изчистен и стилен дизайн, който перфектно съответства на предлаганите от нас продукти.

Антония Иванова, ЛОКЪР РУУМ ООД

Адвокатска кантора Желеви изразява специални благодарности на НЕТТРИО. Екипът спечели нашето доверие с всеотдайното си и коректно отношение. Тези надъхани и креативни специалисти превърнаха сайта ни в реалност. Сега се отличаваме с уникален дизайн и качествено изработена страница. Радваме се, че намерихме разбиране и професионално отношение в тяхно лице, с удоволствие ще се обърнем отново към тях!

Мария Желева , Адвокатска кантора Желеви

Искам да благодаря на уеб дизайн студио Неттрио за бързо и качествено изработения уеб сайт за Химснаб Наири ООД. След направената SEO оптимизация и представянето на нашия сайт в интернет, броят клиенти значително се увеличи. Препоръчваме техните услуги на всички желаещи да се развиват в интернет пространството! Пожелаваме Ви много успехи!

Жирайр Шишманян , Химснаб Наири ООД

За нашия онлайн магазин се доверихме на Nettrio. Отправяме специални благодарности за уникалния дизайн на сайта, той напълно съответства на предлаганите от нас продукти. Цветен, колоритен, атрактивен и позитивен, предразполага идеално нашите клиенти. Nettrio се ангажира с въвеждането на първоначалното ни съдържание, както и на всички необходими база данни. Харесват ни постигнатите резултати!

Мари , Литълбон ЕООД

По време на изработване на сайта ни екипът на Nettrio ни даде много идеи и благодарение на креативността на дизайнерите и програмистите ние се радваме на един наистина успешен продукт. Доволни сме от сътрудничеството ни с Nettrio. Новата ни уеб страница бе изработена бързо, качествено и професионално!

Недко Димитров , Енертон ООД

Поднасяме своите силни адмирации към уеб дизайн студио Nettrio, чийто екип качествено и бързо превърна нашите идеи в реалност. Фирмата притежава изключителна заслуга за безупречното интернет присъствие на комплекса ни, което от своя страна ще бъде в плюс за по-нататъшното ни развитие. Специалистите на Nettrio са високо квалифицирани и отзивчиви, самите те допринесоха с креативни идеи относно визуално оформление на сайта, както и за неговата максимална функционалност. Резултатите бяха повече от добри - интернет страницата ни има атрактивен вид, с достъпно съдържание за всеки наш клиент. Искрено ви благодарим! Когато се влага труд, резултатите не закъсняват!

Наталия Лебедева , Гудвин ООД

Супер сте Неттрио! Целият ви екип е разбран и отзивчив, а пък ние си имаме най-готиния сайт. С радост ще се обърнем отново към фирмата ви, а за перфектното отношение – пиенето е от нас!

Серануш Шишманян , Къща за гости "Жирова Къща"

Доволни сме от помощта на уеб студио Nettrio. Те се заеха с направата на наш личен блог, както и със SEO оптимизацияи системната поддръжка на онлайн магазина ни. В момента сайтът функционира прекрасно, а резултатите ни в Гугъл са повече от задоволителни. Всички вие, които имате нужда от помощ за представянето на вашия собствен продукт, обърнете се към Nettrio! Бъдете сигурни, че те ще ви осигурят едно стабилно представяне в Интернет. Пожелаваме ви успех, а на Nettrio още дълги години безупречна работа!

Васил Чулов , Био Лайф Козметикс ООД