Go to Top

SEO Оптимизация

Спести от SEO оптимизация с НеттриоNettrio-SEO-6

Само сега вземете един месец БЕЗПЛАТЕН абонамент за SEO оптимизация!*

Решихме да зарадваме всички настоящи и бъдещи клиенти с няколко ПРОМОЦИИ!

Спестете от месечните такси за следващите 7 месеца!

*Промоцията важи за клиенти предплатили услугата абонамент за SEO оптимизация за шест месеца.  Плащате 6 получавате 7 месеца SEO оптимизация.

За да се възползвате от промоцията, моля да ни изпратите запитване с адреса на сайта. Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.
Поръчай сега

 

Повече за SEO услугите предлагани от Неттрио

SEO Оптимизацията на сайта представлява сложен комплекс от работа по повишаване рейтинга на сайта в търсещите системи. SEO Оптимизацията на уеб сайта за интернет търсачките подобрява и облекчава условията за намиране на страниците на Вашия уеб сайт от търсещите машини, а качествено и щателно проведената оптимизация на сайта ще помогне да покаже на търсачките, че Вашата уеб страница съответства на запитванията на бъдещите клиенти за Вашите стоки или услуги.

Предлагаме абонамент за SEO оптимизация след изграждането на уеб сайт. Ако Вие поръчате изработка на сайт от нулата – то ние ще създадем за него нужната структура за SEO оптимизация. Ако Вие сте се обърнали към нас с поръчка да вдигнем Вашия ресурс на лидерски позиции в търсещите системи, то на нашите специалисти е възможно да се наложи да изменят наличната структура на сайта.

Какви етапи включва накратко SEO оптимизацията на уеб сайт:

 • Анализ на сайтовете на конкуренцията
 • Подбор на ключови думи
 • Оптимизация на структурата на сайта, уплътняване на текстовете с ключовите думи, оптимизиране на мета таговете на уеб сайта.
 • Регистрация на сайта в търсещите системи
 • Регистрация на сайта в тематични и не тематични каталози, справочници, директории.
 • Организация на обмен на линкове
 • Обработка на данни от статистика, анализ на информацията
 • Даване на отчет.

Преимуществата от SEO оптимизацията за уеб сайт:

 • Оптимално съотношение цена / качество
 • Привличане именно на целевата аудитория (посетителите от търсещи системи са най-мотивираните)
 • Възможност за обхващане на цяла територия на страната за кратък промеждутък от време
 • Резултатите се запазват дълго време след края на работата (в зависимост от нивото на конкуренцията).
 • Осезателен резултат (заявки от сайта, рязко увеличаване количеството позвънявания, ръст в посещаемостта на уеб сайта).

Създавайки успешна формула с най-употребяваните ключови думи и фрази и интегрирайки я в уеб сайта, SEO oптимизацията допринася за значителното нарастване на посетителския трафик. Във всички случаи, оптимизацията за търсещи машини е оправдан разход и води до възвращаемост на инвестицията.

За да добиете ясна представа каква е ефективността на извършената SEO оптимизация и да можете да отчетете реалната възвращаемост на Вашата инвестиция се нуждаете и от инструмент за мониторинг на посещаемостта на Вашият уеб сайт.

Това което Ви дава SEO услугата е позиционирането на сайта Ви в челните резултати при търсене с дадена ключова дума или фраза в търсещите машини.

За извършване на SEO оптимизацията ни е нужен достъп до Вашия ресурс за промяна на мета таговете и текстовете в сайта. Ако нямате възможност да предоставите този достъп, ние ще напишем препоръки за промяна на съответния код в сайта и Вашият webmaster ще трябва да извърши оптимизацията съгласно нашите предложения.

Цената е по договаряне и зависи от тематиката и състоянието на сайта.

*Всякакъв друг вид уеб услуги се извършват по предварителна уговорка с клиента.

 

Свържете се с нас Портфолио Други услуги